Thursday, January 17, 2013

Kenyataan Lawak Ark Ark


Mengulas mengenai peranannya sebagai pelajar bersama Rita dalam drama tersebut, ungkap Adi, ia tidak menjadi masalah buat mereka. 

"Usia tidak tertakluk kepada watak yang kita bawa. Asalkan ia boleh meyakinkan penonton. Jika beri watak itu kepada orang muda, kalau dia tidak dapat warnakan watak itu pun tiada guna. Disebabkan itu Rita dipilih sebab dia berpengalaman. - Adi Putra on Sehangat Asmara drama


Kahkahkahkahkah. Aku dapat serangan hyperlawak tahap keramat oi... Watak pelajar kepada orang tua umur dekat 40tahun, takpe lagi. Kenyataan Adi tu yang aku rasa kalah lawak listen listen ark ark ark tuh. Kalau bagi watak pelajar kepada orang muda pun takde guna kalau tak dapat warnakan. Kahkahkahkah. Kecuali ko nak amik master phd, takde orang umur 40tahun sekolah menengah tingkatan 5 okey. Takyah la nak buat kelakar hazabedoh oi semata-mata nak pertahan ko dapat watak spastik jadi pelajar diusia sebegitu.

2 comments:

Kay said...

eh, citer apa ni?

(cubaan mengepost komen nak tgk ada tak lagi word verification)

ezza erisa said...

sehangat asrama.. eh eh asmara...