Wednesday, January 26, 2011

Chua Soi Lek, Is Something Wrong With Your Brain?

Dulu sibuk dengan cd seks tersebar luas. Ambil langkah macam jaguh sukan, buat press conference mengaku salah dan minta maaf. Letak jawatan sana sini. Senyap setahun. Lepas tu, dia muncul kembali. Kemudian dia mula keluarkan statement bangang yang kekadang menguji kesabaran. Tapi this time, too much la.


"So what is so great about that? That is your religious value which I don't know. How am I to know about the religious values when I'm not practising that religion? I have the right to say that it's basic manners to shake hands with people. That's my values. Understand? You also must value my value, which is good manners, which includes shaking hands."

Sibuk dia complaint pasal Normala calon PAS di Tenang taknak salam orang lain jantina. Kau nak salam dengan orang, salamlah. Agama ko pasang colok sana sini. Ada kami complaint? Ada??? Basic manner my foot. Basic manner termasuklah  check before you speak.

1 comments:

Kehelan said...

bodoh bebenor chua soi lek ni... dh duduk malaysia berapa tahun? orang putih yg dtg sekali sekala kat malaysia ni pun paham bila aku gelengkan kepala dan sorokkan tangan ke belakang bila dia nak salam...