Monday, November 01, 2010

Artis Tolong Jangan Posing Sampah


Pagi ahad aku agak girang apabila belek suratkhabar dihidangkan dengan gambar begini. Macam neh rupa artis posing ya? Yang perempuan nya macam tengah keluarkan kentut, yang lain macam tak cukup zat. Macam neh gaya nak jadi international, mimpi tinggi ke bulan nak sampai amareka jual suara? Aku rasa gambar orang biasa pergi air terjun buat lambang 'peace' adalah 15kali lebih bagus daripada gambar 'saya sedang sakit perut, maka inilah hasilnya' ini.

Apa kata sesekali, turn to channel 711 tengok Next Top Model (tak kira la negara memana), nanti depa bagi guide how to pose. Kat youtube pun banyak kot. Bukan sebab kau nak jual product dan jadi model je kena bersedia pandai posing. Jadi artis pun sedikit sebanyak belajarlah, (Dahla sekolah pun malas, belajar posing pun malas, apa kes?)

0 comments: