Friday, July 30, 2010

MLM Edisi Failbooking

Ada satu website khas untuk up status-status kelakar or bodoh atau juga entah apa-apa kat facebook. Website ini dinamakan www.failbooking.com. Jadi kali ni aku nak bawa versi MLM yang baru tumbang lak. Lawak la jugak sebab mereka yang dak kat dalam neh macam tak boleh berfikir lak. Ingat KPDNKK (inilah kementerian yang buat consumer hunt yang aku masuk Sabtu lepas neh.. hehehe), dan polis tu sesaje je tak ada kerja. Boring-boring tengok internet pergi serbu mereka gamaknya?

Come on la.. wake up. Remember Jai Network? Founder dah kat dalam kan? Yang neh paling best, banyak dia kelepek duit orang sampai boleh beli banglo. =)) Remember Buluh Emas? Remember eee... plenty other skim cepat ambush? Masih lagi menaruh harapan tinggi? 

Enjoy MLM failbooking. Apa dah ayat favourite Duke tu? Siao eh? =))




0 comments: