Friday, June 04, 2010

Kepanasan Pengusaha BHP Kiosk...


Ini adalah susulan cerita gadis mati rentung akibat kemalangan jalan raya dimana saksi kejadian telah pergi ke stesen minyak berhampiran (aku tau la stesen minyak BHP Cheras - Kajang neh), tetapi tidak diberikan dan mereka akhirnye hanya mampu melihat gadis berkenaan terbakar di dalam kereta Myvinya. 

Manager BHP respond staff were concerned. Really? Melalui cerita pihak pertama yang pergi merayu-rayu mintak pemadam api tu, staff BHP sengih-sengih ja takmo bagi. Concern pemende tu jenab?

1 comments:

Anonymous said...

Kesian ek.. Sampai hati orang-orang kat stesyen minyak tuh wat camtuh ek, hanya kerana kejadian tuh TAK JADI DEPAN MATA DIORANG (sgt cetek pemikiran mereka tuh)..Tapi kan..so, each car sepatutnyer ada fire extinguisher-lah sebab orang sekarang semakin kurang prihatin dan tak bertimbang rasa.. jadi baik kita pun simpan satu dalam keta gak..tak yah pinjam lagi kalau in-case jadi benda cenggini..