Friday, December 18, 2009

Christian The Lion - Sungguh Menyentuh Perasaan

Pagi tadi, aku menonton Oprah di Hallmark Channel. Bagi yang tatau, Oprah ni merupakan talkshow terpopular di US pasal topik-topik dia sangat best dan of course kerana cik Oprah sangat terer jadi pengacara.

Pagi tadi (which is tentunya siaran ulangan), antara topiknya ialah temubual dengan Facebook co-founder (Mark Zuckerberg). Umur baru 25 tahun dah jadi billionaire! dek kerana Facebook.

OH aku memang suka melalut kan, sebenarnya aku nak cakap, sila tonton video diatas, ini pun one of the topik yang Oprah mention tadi. Memula dia dah cakap, sangat touching dan membuatkan ramai orang menangis. Sila sediakan tisu. Hehehe. Aku sikit punya tough. Gelak je masa dia cakap macam tu. Tapi aku tengok la juga. Amazing, 2mins duration video boleh buat aku menangis teresak-esak macam baru terima berita sangat sedih. Sungguh-sungguh menyentuh perasaan.

Okey, disebabkan dia mention kat youtube dah ramai yang tengok sampai 40juta kali, aku carilah video asal tu tapi tak jumpa, takpe lah..ini pun video yang sama cuma hits dia tak sampai juta-juta lagi. Not so suprise, aku tengok sekali lagi video ni kat youtube lepas rancangan Oprah habis, dan air mata aku gugur lagi. Giler laaa.

3 comments:

gerbera said...

Aku pun tangkap syahdu tgk clip tu. Memula ingat dia nak geget tuan dia tu.
Touching

Anonymous said...

Hi again!
Such a nice n sweet vid..
Although the quality is poor..
Tp oklah untuk tatapan saya.
As i told u bfre..
U totally an animal lvr lah..
Defintly cnfrm..

Anonymous said...

terbaca you beli altec lansing speaker. boleh review tak?