Tuesday, August 04, 2009

Kcarlife Gathering Datang Lagi

Dari hujung sana ke hujung sini. Ini belum sampai semua ni. Dan ada yang dah siap makan. Meja dah membentuk bentuk pentagon dah aku rasa time neh.


Apabila merujuk kepada kcarlife.com gathering, maknanya gathering tu takkan kurang dari 20 orang lah. Pengertian mini gathering kcarlife pun dah sama dengan pengertian gathering biasa orang lain kot? Grand gathering kcarlife? Aduh.... tak terimaginasi. Tak masuk akal punya kehadiran. Hahaha.

Gathering berlangsung dengan jayanya di Restaurant MMZ Bukit Jelutong pada 1 Ogos yang lepas. Ala, hari yang tiba-tiba puak-puak berdemonstrasi di KL pula. Padahal tarikh rancang menda ni 2 bulan lepas...dah cantik dah.. takde clash apa-apa event. Tetiba ada demo susah lak kitaorang polis sana sini buat roadblock. Huhu. Port rasmi gathering pasal parking suppose to be enough untuk tampung kehadiran warga kcarlife. Hari jumaat lepas, senarai yang nak hadir ialah 100 orang lebih. Tapi kehadiran sangat luar biasa which are more than 200 peoples turn up dengan lebih 150 kereta masing-masing. Hahaha.

Sahabat dari Pahang, dari Selatan (Johor, Melaka dan Negeri Sembilan), dari Perak semua dengan penuh kegirangan ke MMZ. Yea yea yea. Sampai kereta peronda pun lalu sebab terlampau banyak kereta kecil-kecil parking di situ sampai double triple parking. Maybe abam-abam polis ingat, ini adalah serpihan demo di sekitar KL kot. Hahaha. Idaklah...memang la ada demo..demonstrasi kereta canggih-canggih aje.

Enjoy the photos. Orang ramai gile kentang sampai memang tak sempat berkenalan dengan semua orang. :). Terima kasih la yang jauh2 tu datang. Yang dekat pun terima kasih gak... Banyak gambar, tapi malas lah nak hitamkan plat number. Jadi aku link yang mana yang tak nampak plat je.

Photos belongs to Aloha dan syamrv4. Curik ya bang...ahaks!

1 comments:

aizam said...

galapagos betul kete mereka-mereka ini...