Monday, July 27, 2009

Car Mileage

Macam biasa, versi tak boleh tengok nombor lawa-lawa kat meter. Mulala rasa tergedik nak ambil gambar. Dah jauh rupanya my small and slow car bawa aku berjalan.
Ini meter dicapai kat Lebuhraya Pantai Timur sewaktu perjalanan balik ke KL dari kampung. Tak sempat nak berhenti takut meter bertukar jadi tak cantik dah. Hahaha. Aku perasan banyak kali betul LPT menjadi medan kereta aku mencapai nombor cantik. Frequent flyer? Eh..flyer? wakakaka.. Poyo.

2 comments:

aloha said...

masa meter cecah angka 160km/h xamik ke????

hehehe...

btw, gambar AYU mane??? mesti adanye gelagat dia kat kg. yg ko amik..

mohazam said...

jauh lagi tu aku nak kejar huhuu...