Friday, July 17, 2009

Aneh Kes Jatuh-jatuh Ni...

Terjatuh? Terjun? Atau dibunuh?

Tak logik pula Setiausaha Politik itu nak terjun kalau hari ni dia sepatutnya register kahwin. Tapi betul ke dia nak kahwin hari ni? Kalau nak kahwin hari ni buat apa melepak lama-lama kat MACC. Dahlah release pukul 3.45pagi, kalau aku nak kahwin..lepas dibebaskan balik terus lah.

Kalau nak kahwin mean life offer his a lot tak memungkinkan dia terjun sebab kusut lah.

Apapun, kerana dia jatuh dan mati selepas disoal siasat oleh SPRM, sekarang SPRM perlu membuktikan mereka tiada kaitan dengan kejadian itu. Jika tidak, imej mereka sebagai badan yang menangani hal-hal rasuah akan tercalar teruk

Apapun misteri ini tidak akan lenyap dalam sekelip mata.

2 comments:

Anonymous said...

"Jika tidak, imej mereka sebagai badan yang menangani hal-hal rasuah akan tercalar teruk"

...sebelum ni, imej mereka camna???putih bersih ke?

Anonymous said...

aku pernah gak jatuh dr pokok mempelam tapi tak pernah pulak seluar aku koyak kat punggung...huhuhu