Tuesday, May 26, 2009

Glamour Amina Dola, Kalah Siti Nurhaliza

Aisey makcik ni, bukti itu bukti ini. Nak popular jadi artis lah. Toksah jadi calon bebas time pilihanraya, orang tak berapa nak ingat kecuali nenek di Kuala Terengganu yang berkempen naik basikal. (Itupun aku dah lupa nama).

Banyak dakwaan dia, PKR tawarkan jawatan itu jawatan ini kat dia. Alahai cik minah, boleh kira dengan jari la berapa ramai calon bebas menang pilihanraya. Kalau letak Siti Nurhaliza jadi calon bebas, haruslah parti politik gentar (bukan PKR je BN pun harus goyang-goyang) pasal Siti Nurhaliza pujaan Malaysia. Kalau setakat Amina Dola (baru nak popular pula tu), it is not even fair fight la.

Dah tak menang pilihanraya nak jadi drama queen pula ke? Chop, undi yang dia dapat dulu, membolehkan dia dapat balik tak duit taruhan dia?

1 comments:

fahmi said...

salam.. nama nenek tu maimun... sian dia kalah aritu.. macik permatang pauh ni nk tarik perhatian je.. bukan leh pcaya sgt org politik ni..