Wednesday, March 04, 2009

Bawah Pokok Pun Pokoklah

Kahkahkah? Are you kidding? Under the tree? There are so many places they can go, why under the tree? Bukankah dalam surat khabar semalam berkata, kalau tak boleh buat disitu, mereka boleh buat di kedai kopi. Nasib tak hujan kan? Kalau hujan parah lak.

3 Mac 09 dalam sejarah. Pokok tersebut akan diwartakan sebagai warisan sejarah oleh UNESCO. Aku masih geli hati. Orang sibuk kejatuhan ekonomi nak survive bagi duit bayar buku untuk anak-anak, kita sibuk buat sejarah mesyarat bawah pokok. Damn it sound funnier and funnier!

5 comments:

zairulkm said...

Ni yg sy marah nih...org Nganu kutuk tok wakil orang Perak...at least kita bersidang dengan tertib...malangnya di negara `Boleh Land' nih mcm2 boleh...ada ke FRU nak sembur water cannon x bagi wakil rakyat kami masuk dewan...

ezza erisa said...

hehehe....
dalam filem P Ramlee persidangan bawah pokok dilihat sebagai humour..

apa yang membuatkan perak kelihatan serius apabila bersidang dibawah pokok? :)

hhehehe jgn la marah en zairul :D

reza said...

miss ezza erisa......
mcm ner nk baca ur blog pasal matlamat hdup.....
u kerja maner?
kalo rajin email kat i...... sarizashahadan@gmail.com

ezza erisa said...

hi reza,
blog matlamat hidup tu private and open to me je buat masa sekarang.(tak ada orang lain boleh access)

tajuk akan berubah :)

reason privatekan blog itu ialah belum siap dan masih dalam progress. blog hanya akan dibuka kepada umum dalam 5-6bulan lagik :P depend pada dah tercapai belum matlamat jangka pendek itu..heheheh

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇