Tuesday, February 10, 2009

The Episodes Of Sleeping Ayu

Aku heran camner minah ni boleh tertidur di tepi televisyen. Dia tak sakit telinga ke?

Dari memula dia feeling sampai ketiduran


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ok sekian wasalam! :D


10 comments:

NedLi Natalisz said...

waaaa.. comelnyer kucing tue.. (óÒ,)

Hasbullah Pit said...

Peragaan speaker yang baru dibeli??

ezza erisa said...

hehehe ned..itu la..rasa nak gi penyek je time dia tertido tuh...

sebol...peragaan dah lama buat...dah jadi speaker lama dah pun :P
peragaan dibuat disini pada bulan 12..hahha

kuizikel said...

mungkin dia mngalami 1 penyakit...

pnyakit yg dipanggil

PEKAK a.k.a BUDEK... hehe

bro din said...

kalau dah ngantuk sgt, kat mane pun bole tido...

deidaa said...

Semmek ayu sunggoh!
Ayu kata "dulik apa haku speaker ke,
bom ke.. aku tedo gak" =))

Hasbullah Pit said...

Ko guna konsep aku.

Speaker boleh dibawa mati.

aizam said...

sis kalau ada heroes season 3 tlg burn kat patik satu.. pastu pos kan skali key.he he adik patik sudah bising2 tanya patik ada siri heroes season 3 ke tak..

aizam said...

oh satu lagi.. patik memerlukan baka kucing jinak betina sebab si jantan kat rumah tu ke gersangan..kalau ada boleh kacuk...

cik bintang said...

gagaga
cumelnye ayu gendut tedo
biase ah kat tepi tb panas
mesti die syok je tidu tuh..