Monday, January 19, 2009

Peluang BN Di KT Sudah Blackout!

Merujuk kepada posting sebelum ni mengenai peluang BN di Terengganu cerah (yang mungkin) berdasarkan jumlah kain sarung yang berjaya dibahagi-bahagikan. Ha..kan dah malu. Tuntut balik kain sarung yang dibahagi-bahagikan tu.. :)

Janganlah lain kali keluarkan bicara-bicara sangat kelakar sebelum muktamad pengiraan undi ya. Dah blackout macam ni, nak keluarkan kenyataan pun rasa malu kan?

Kepada makcik Dok Rok Secetong, now siapa yang dok rok secetong?

Oh, kepada ahkak pink... fesyen apa kau belasah gi Anugerah Juara Lagu semalam? Kelakar melihatnya. Eh, apa kaitan Anugerah Juara Lagu dengan seorang bakal bergelar wanita pertama negara ya? Sekadar bertanya. Oh, by the way, mark your calendar.. Rihanna is coming to the town, wajib hadir juga ke?

2 comments:

aizam said...

Mokcik Tok Rok Secetong tu mok saing hamber.. Org besut tuh.. aduh kenapa blh jadi begini.. ke ke ke

Anonymous said...

aku tak tau la apa election kat sana duk bz kerja.
yang aku tau ada orang duk salahkan pak lah .. ada sapa2 bleh explain?