Friday, November 28, 2008

54 Tahun! Padan Muka Hang!



Berjalan serentak untuk 3 pertuduhan 18 tahun setiap satu. Okaylah tu, 18tahun dalam penjara. Lepas ni bolehlah seksa tikus-tikus yang berkeliaran dalam sel. Ya tak?

Pihak pembelaan Pek Ha cakap Nirmala sakit mental? Mencederakan diri sendiri? Cuba kau rasa sendiri macammana sedapnya kena simbah air panas. Barulah bela orang cakap ada orang gila sendiri simbah air panas ke badan sendiri. Sesungguhnya aku peliklah, macammana ada orang sanggup dera-dera orang macam ni. Beberapa bulan lepas, ada seseorang yang bekerja di Pusat Pelarian Wanita memberitahu tentang pengalaman dia di sana. Ada orang gaji yang disuruh makan najis sendiri. Oh gila ke apakah itu?

Berkenaan Pek Ha pula, alasan pasal Nirmala tak pandai buat kerja, hello kalau tak pandai..ajar. Kalau tak boleh ajar juga, hantar je balik negara dia. Tak payahlah kau seterika semek tu (semek dalam bahasa pantai timur merujuk kepada perempuan, nama biasa kat pantai timur) satu badan dia just to teach her how to use iron kan?

0 comments: