Monday, September 22, 2008

Pengumuman Semperna Raya

Gosh, stock market down! Fixed deposit down! Saham aku down! Nasi up, lauk up. Adeh. Berita buruk untuk budak-budak yang niat nak datang kutip duit raya kat rumah aku, duit raya down juga tahun ni. Ini adalah sebagai langkah menyambut seruan Menteri Kewangan kita yang baru iaitu ubah cara hidup. Terima kasih.

2 comments:

hashim habeed said...

Jangan lah cam tu cik kiah pasal marahkan nyamuk kelambu dibakar....
kesian kat budak budak budak yang plan nak buat saving ......

Aloha said...

Alaaaaa.. baru je niat nak kumpul duit raya.... miss dah sebiji umah kalu cam nih...


huhuhu...