Friday, August 29, 2008

Erra Fazira vs Anwar Ibrahim

Menyorot berita di utusan malaysia online semalam membuatkan aku rasa nak tergelak terkekeh kekeh. Kotya pun nak cari berita lain untuk cover berita Anwar Ibrahim di Permatang Pauh, takkan umpan dengan Erra Fazira mengandung tiga bulan kot?

Alahai, kalau Datin Seri Jean Abdullah yang mengandung tiga bulan, baru lah boleh jadi berita muka dengan mengalahkan Anwar Ibrahim punya berita kemenangan di Permatang Pauh.

1 comments:

Anonymous said...

huh ... apa significantnye news pasal si Erra Fazira tu mengandung? apa kepentingannye pada rakyat dan negara ni? esok karang cerita pasal artis terberak terkencing pun media kat Malaysia ni akan siarkan ... in priority to what is important and relevant to the country and its people. golongan muda kat Malaysia ni diasuh mengagungkan - agungkan manusia sebegini ... yang bagi aku kebanyakkannya adalah 'instrument' keruntuhan moral golongan muda dinegara ni. cheh ...