Thursday, August 21, 2008

Raba, Bontot dan Undi

Aku menerima gambar ini dari email. Ini ke rupa Puteri UMNO yang mengadu mereka di raba dan diludah? Kalau macam ni bawa diri, aku tak hairanlah dengan apa yang berlaku. Mulanya aku rasa kesian, tapi lepas tengok gambar ini rasa macam huh, patut pun, perangai pun sama. Huh.



Yang ini pula syok nak meliwat pula. Kalau macam ini hodohnya parti politik, tak nak aku joint sampai bebila. Orang lain sibuk perjuangkan ekonomi negara, kamu pula sibuk nak beraksi cucuk bontot. Huh



Posted by Picasa

6 comments:

Anonymous said...

ish ish ish ... betina2 tu betul le buat malu melayu dan Islam, patutnya tudung atas kepala tu buat sapu bontot diorang je le. tengok muka yang jantan2 tu pun, macam kutu2 kaki lima je. kat mana kot UMNO kutip diaorang ni. ni semua diorang belajar dari diaorang punye pemimpin atasan le ni ... alaaa, yang kat Pahang dan Sabah tu.

aiichan said...

sungguh kurang supan.

sanggup diorg rendahkan diri smpai mcm tu skali, for what?


owh~
money kot.

mrs hafiz said...

bodoh tul.. x sukaaaaaa tgk..

chunli said...

hecks. takde pulak masok tv ke paper ke hapa.. . ahhh.. as)_(@#@*$@

Anonymous said...

habistu ko tak pikir yang SI ANWAR IBRAHIM TALA BONTOT LAKI PASTU BERKEMPEN NAK JADI KETUA KERAJAAN NEGARA PASTU KORANG UNDIA DIA SBB TERLUPA YG DIA PEMBELOT NEGARA. TU LA BANYAK SANGAT MELEPAK,TAK BACA BUKU ASYIK TGK BERITA TV3,TV1,BACA MANGGA,GOSSIP. SEJARAH TAK PERNAH NAK KAJI... RETI MAIN TIBAI JE TUDUHAN. kesian a korang. lepas baca ni mesti terasa.. pastu tak boleh accept. pastu kutuk bangsa sendir dan tak terpikir nak berubah. kan ? =)

ezza erisa said...

hahaha aku kesian kat anon neh..masuk-masuk blog org accuse org baca mangga la majalah gossip la...kakakak

i think the picture speak for themselves.. apa kaitan dgn anwar main bontot jantan dgn photos di atas? hahaha