Monday, June 30, 2008

Saiful Bukharistow?

Tiba-tiba popular pula mamat tak cukup umur bernama Saiful Bahari ini akibat melaporkan kepada polis berkenaan Anwar Ibrahim meliwatnya. Auww..

Akibat curiosity kills the cat aku and satisfaction bring them back (tapi dalam kes aku taklah aku kucing, dan taklah aku puas hati sangat-sangat), aku cuba-cubalah google gambar adik Saiful kita yang mengaku kena liwat nih. Banyak pula gambar-gambar dia. Yang pelik semua gambar bersama orang-orang kerajaan je pula.

Jadi, dia ni siapa? Ejen perisik BN di dalam PKR? Atau ejen perisik PKR di dalam kerajaan?

Walaweh, macam tengok Sydney Bristow dalam ALIAS pula. Cuma kali ini tiada pakaian seksi dengan aksi tendang menendang oleh Sydney, yang ada cuma aksi liwat meliwat versi Saiful Baharistow.

Seriously, apa yang dia harap dengan laporan polis itu? Memalukan Anwar? Well, Anwar pun dah pernah ada kes serupa, aku tak hairan. Jatuhkan kerajaan? Atau malukan diri sendiri? Takkan besar-besar panjang, masih boleh jadi mangsa liwat dengan tak rela lagi kot? Bukannya awek, yang tenaganya suku dari tenaga lelaki yang mudah menjadi mangsa rogol. Mungkin nak popular kot? Nak lawan kepopularitian Khairyl Jamaluddin mungkin?

5 comments:

mrs hafiz said...

bengong saiful ni..

sebol said...

Aku nak hentam saiful tu pun tak sampai hati pasal dia tak ada keluar statement pun selepas kejadian tu.

Anonymous said...

Jantan ker auww si Saiful ni..Takkan dipaksa rela diliwat kot? Kot2 la mmg nk kena liwat, dh takde energy ker nk "otomen"kan si peliwat tu? Konpius aku!!!!!????z%$$&&**%%???? .Bangang, should i say?

kasorrga dunia said...

aku pon ada gambar bersama menteri-menteri semasa mereka melawat kolej aku dulu... adekah itu bermakna aku agen kerajaan?

Wawa said...

satu je yang aku nak kata pasal saiful tuh.

muka dia sweet.

aku suka.

:)