Sunday, June 01, 2008

Anak Pontianak Yang Menakutkan

Heboh pasal sekarang ini orang ngeri dengan pelakon Anak Pontianak. Pantang tengok, maka menjerit-jerit macam kena sawan. Bukan apa, anak pontianak yang seorang itu memang menakutkan. Bukanlah lakonannya begitu memberangsangkan sampai orang tak boleh tidur malam terkenang akan ngeri dan menjadinya lakonannya kerana ramai yang menganggap kalau letak kayu pun, kayu boleh berlakon lagi bagus dari dia, tetapi kerana sebab sebab lain.

Anak pontianak ini yang beberapa bulan sebelum ini heboh dengan gambar bogel seksi-seksa dengan boyfriend, turut menghilangkan diri seketika selepas menafikan gambar itu milik dia. Dengan alasan super stupid iaitu gambar itu adalah gambar superimpose. Wala weh, superimpose lutut kangaroo hang? Ini bukan zaman 90-an asal ada gambar bogel, terus kata superimpose dan orang percaya bulat-bulat, kotak-kotak dan pentagon-pentagon terus. Ini zaman celik IT, superimpose memang makin advance, tapi mata dan akal manusia pun super advance juga sekarang.

Yang terbaru, anak pontianak ini berpesta di Port Dickson dan tersebarlah gambar ngeri super seksinya. Nasib baik juga dia tidak menafikan gambar itu bukan gambar dia atau gambar itu 'look like me, body like me, boobs like me, but no...it is not me'

Apapun yang menarik perhatian aku ialah penjelasan anak pontianak dalam suratkhabar mingguan minggu lepas, yang menjelaskan anak pontianak cuma memakai baju itu seketika untuk ambil gambar kenang-kenangan dan koleksi peribadi sebelum menukar kepada pakaian yang lebih bersopan. Muahahahaha, Muahahahaha double triple muhahahaha. Ko kantoi! Sudahlah kantoi, jawapan tahap babun sindrom down gitu. Tang koleksi peribadi aku percaya, Tang pakai baju seksa seketika HANYA untuk ambil gambar tu, aku seratus peratus tidak percaya.

Aku rasa dah sampai peringkat anak pontianak, balik kampung tanam jagung atau bela kambing untuk sara hidup. Dunia hiburan tidak memerlukan seseorang yang alahai..berlakon macam kayu, kontroversi tak sudah-sudah. Seseksi-seksi Jue Aziz, dengan kisah-kisah cintanya tak ada pula gambar paling tak senonoh terpampang di internet. Dalam erti kata lain, pandai makan pandailah simpan. Atau sengaja taknak simpan? Nak popular dengan tak cukup kain baju gitu?

4 comments:

Wawa said...

wah lama menghilangkan diri. bertapa kat gua eh..cari ilmu tangkap pontianak.

:P

balik2 je dah ada entry pasal pontianak nih.

-> aizam a.k.a KeRoLL said...

rumah dia kat kubor ape takut ngan pontianak.. ari2 datang rumah mintak nasik..

ezza erisa said...

hahaha..cari ilmu jampi berterabur airliur lari kalu jumpa pontianak (anak seksi included)

rumah hang la kat kubur en aizam... :P

Glory Chilly said...

Adakah anda sedang mencari pemberi pinjaman swasta? Adakah anda memerlukan pinjaman segera? Adakah anda mempunyai kredit yang buruk? Adakah bank anda gagal? Saya boleh membantu anda mendapatkan pinjaman. Tiada jaminan diperlukan.
Saya seorang pelabur swasta yang mengkhusus dalam menyediakan semua jenis dana pelaburan, termasuk dana bersama, pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, pinjaman hartanah, kombinasi pinjaman, pinjaman penyatuan, pinjaman komersial dan Tiada penipuan, lebih banyak lagi.

Tiada permainan, perniagaan sahaja
Jumlah Pinjaman: Minimum $ 1,000 sehingga jumlah pinjaman maksimum $ 50,000,000.00 Dan nilai mata wang lain
Kadar faedah pinjaman: 2%
Kawasan pinjaman: di seluruh dunia
Tempoh maksimum: sehingga 25 tahun
Tiada penalti prabayar

Pembiayaan segera selepas dokumentasi dan kelulusan yang betul.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami melalui mesej melalui e-mel peribadi kami di gloryloanfirm@gmail.com