Tuesday, April 01, 2008

The Star Buat Lawak 1 April

Terasa hendak gelak berdekah-dekah sewaktu seorang rakan memberitahu aku yang The Star hari ini buat lawak April Fool mungkin kepada penerbitan itu sendiri mengenai Bintang Paling Popular yang baru dinobatkan. Setelah Mawi mengaku Ikin adalah wanita teristimewa dalam hidupnya kepada KOSMO maka The Star agaknya tidak sabar-sabar hendak menunjukkan rupa Ikin kepada pembacanya sehingga tersalah Ikin.

Pengajaran kepada wartawan The Star, buat kerja rumah. Hehehe. Ikin dalam gambar yang diletakkan dalam berita ini adalah Ekin bekas pelajar Akademi Fantasia bukan Ikin buah hati pengarang jantung, intan payung umbrella porch garaj Mawi.

Skrin captured dibawah di ambil dari laman web The Star disini

Aku kepilkan bersama entry ini rupa Ikin pujaan Mawi yang sebenar, bolehlah wartawan The Star salin dan tampal di suratkhabarnya esok. Hehe. Dus...menjadi betul lawak tak sengaja The Star ini.







Posted by Picasa

3 comments:

Mohd Azli Rimon said...

Aku ngat reporter dia cina kot...
wakakaka...

Wawa said...

hahaha

ok ok mood aku dah baik.

LOL

nida said...

org len tulis psl mawi..
depa pun nak tulis gak..
tak buat homework ar tu..
wakaka..klakar tul..
tu ar x sume wartawan tau..