Monday, March 03, 2008

Cakap Tak Serupa Bikin

Kita biarkan gambar bercakap seribu perkataan.;)


'Katanya, mengundi adalah tanggungjawab setiap rakyat dalam menentukan masa depan negara, maju ke hadapan atau sebaliknya'


Image Hosted by ImageShack.us


Posted by Picasa

8 comments:

Jie said...

hahahaha..silap artis lah pulak!

lepas ni abislah CT kena banned tak buleh keluar kt TV hak milik KJ ..hiks!!!

lawak...lawak!

Semlm sy turun berkempen dari rumah ke rumah area Sg, Choh..kita org selamber badak je masuk rumah Ketua Wanita parti Puan Rafidah tu..he he he..bile ckp fikirlah utk masa depan anak cucu kita..dia boleh jawap

" anak2 sy dah berjaya semua, tak payah nk fikir lagi..."

kehkeh..mcm tu ke pemimpin..hanya fikir tembolok sendiri je..dia mmglah senang, sebab semua dia kaut utk diri dia sendiri...

sebol said...

jawpaanku disni

http://sebolku.blogspot.com/2008/03/adakah-siti-nurhaliza-mengundi.html

-> Aizam a.k.a KeRoLL said...

alah BN nak mempergunakan Siti tu..

azisazahar said...

hmm..siti ni semua benda nk menyelit..last2 kena balik kt diri sendiri gak...berubah la jadi orang yang bijak n tau menilai baik buruk...hehehe membebel lak..
salam tuan umah :)

ezza erisa said...

kakjie,
kekeke itulah sikap pemimpin kita skrg..asal lepas dia je....masa depan akan dtg let org masa depan handle..patut la parah situasi kita skrg..huhuh

sebol,
siti nurhaliza rupanya anggota tentera rom..keke bijak bijak..skrg aku faham kenapa dia tak reg pakai 'IC lama dia'

azisazahar,
biasalah....BN skrg menggunakan artis dan pemain bola kebangsaan untuk menarik orang ramai...hahah...artis yang sokong BA pastinya akan dikenakan hukuman lebih teruk dari pejal tahir..
kekek

Anonymous said...

http://img118.imageshack.us/img118/751/71692080fm5.jpg

ezza erisa said...

anon,
kekeke
kesian..tak pepasal saman pun boleh di check....bahaya betul online-online sistem ini.

kumb@ng said...

cun jugak gambo siti dalam ic tu..