Monday, December 03, 2007

Cermin Jangan Pandang Belakang



Bagitahu aku, ada sesiapa yang langsung tak gunakan cermin pandang belakang tak semasa memandu? Cermin yang amat penting. Boleh digunakan untuk touch up make up semasa di lampu isyarat. Eh.. bukan bukan...digunakan untuk melihat kenderaan di belakang anda. Kalau-kalau ada orang tengah sakit perut..mencucuk kereta anda minta jalan untuk ke tandas.


Pagi tadi, dalam perjalanan ke pejabat, di lampu isyarat LRT Abdullah Hukum, aku mengesan sebuah kereta vios yang eerrr entahlah. Tak guna cermin belakang kut? Dahla masuk menonong depan aku. Menyelit macam bawa motor. Motor pun ado cermin pandang belakang aka cermin sisi tau..


Posted by Picasa

2 comments:

wawa said...

sib baik bukan kete aku itu.

memalukan je

Anonymous said...

ooo dia pakai rear camera la kat dashboard atau pakai webcam kat rumah..