Wednesday, November 14, 2007

Selepas Sekian Lama

Selepas sekian lama, asyik menjenguk blog masing-masing, dan borak-borak di Yahoo Messenger, akhirnya bertemu 10mata. (4 mata aku, 4 mata Wawa, 2 mata sebol. Keke.

Oh gambar yang sama boleh didapati di blog mereka berdua juga. :). Fun meeting you guys!

Image Hosted by ImageShack.us

7 comments:

sebol said...

aku dah kata dah, gambar ni akan keluar di ketiga-tiga blog.

Wawa said...

ada satu gambar je.

terpaksalah keluarkan gambar yang sama.

hehe.

deidaa said...

Huwaaa bakpe haku xleh tgk pict ni?
Xkuar mende2 pong?

ezza erisa said...

sebol,
oh ko kata ke..aku ingat ko suruh...tu yg aku letak tu..if you notice, aku jarang tepek gambar aku kat blog aku..hahaha

wawa, tu aa....nak buat camno..kekek

deida,
imageshack mu kena blok kot??

cik bintang said...

wah wah dabel date ek..
sonok encek sebol diapit 2 jelitawan..
makan katne tu nampak menarik ja..

deidaa said...

*mokcik erisa.. ha ah.. kena blok.
Ni kat umoh.. baru leh tgk.. ahaks!

*cik bintang.. meh nak tlg jwb..
mereka2 itu di restoran ASAM PEDAS setiawangsa :D

Anonymous said...

wah..dating yer...hehehhe ~venomie~