Wednesday, November 14, 2007

Apabila Sang Menteri Bersuara



Sekitar kekecohan di Kuala Lumpur semasa BERSIH berkumpul. Terkejut dan sedih mendengar seorang menteri dengan penuh rasa amarah bukan sahaja tidak menjawab soalan yang ditanya, malah memburuk-burukkan negara lain pula. Mungkin menteri menteri Malaysia patut dihantar untuk latihan menghadapi temubual secara langsung dan bukan sahaja setakat pandai membaca teks ucapan yang disediakan oleh pekerjanya.

Telefon secara langsung oleh pihak penyiaran Al Jazeera bersama Menteri Penerangan Malaysia, Zainuddin Maidin.

5 comments:

Wawa said...

kesian kan.

penat je diorang latih ptd2 semua agar berwibawa..

sekali pak menteri yang kalut.

menteri penerangan pulak tuh

sebol said...

"try to project" tu apa?

ezza erisa said...

hahaha...kesian kita..dpt menteri emosional...

try to project to maksud dia...'saya tak faham apa pun yg saya kata'

kekek

-> eije Profil said...

pendapat dia srg jer ni.. lebih seratusribu lagi pendapat buat tuli jer.. biasalah benang kalau dah basah tegak macamanapun terkulai jugakan..

Anonymous said...

nasib baik aku speaking lagi best dari dia masa assessment PTD minggu lepas heehheh ~venomie~