Monday, September 17, 2007

Radio dan Ayu

Aku dah lama tak pasang radio. Semenjak ada tv ni lagilah. Sekarang Ayu pula jadi radio tak rasmi aku. Ayu sentiasa aware dan mengejutkan aku untuk pergi kerja kalau aku lambat bangun. Masalah sekarang ialah..hari minggu pun dia duk meng'meow' suruh aku bangun. Dan sekarang dia ada port baru untuk meng'meow' iaitu diatas radio disebelah katil aku. Dulu dulu kalau cakap 'Ayu..hari ni tak keje' maka dia akan berlalu...tapi sekarang dia dengki agaknya tengok aku tidur lagi walaupun aku cakap tak keje..dia masih lagi duk melanguk kat situ...

Argh..minah ni..dah kejut berkali kali pun tak bangun...tension pula aku jadi ayam. - detik hati Ayu
Image Hosted by ImageShack.us


Ha ada potensi nak bangun dah tu - detik hati Ayu lagi
Image Hosted by ImageShack.us

Dah bangun sibuk mensnap gambar aku pula..takpelah..posing skit - Detik Hati Ayu sekian kalinya
Image Hosted by ImageShack.us

La sama bulat pulak aku dengan radio minah ni - Ayu tengah mengukur ukur lilit badannya
Image Hosted by ImageShack.us

Ok...Minah tu dah bangun..aku pun dah rasa mengantuk dah ni... - Ayu kata lagi
Image Hosted by ImageShack.us

Now giliran aku pula tido..Harap tak kena kacau dek minah-minah dalam rumah ni - Ayu sign off
Image Hosted by ImageShack.us

6 comments:

sebol said...

Ayu makan apa?

cik bintang said...

eee.. geram tgk ayu tedo..

ezza erisa said...

sebol;
ayu makan makanan kucing hehe
dry food: science plan
wet food: tom's kot jenamadia

cikbintang,
ayu memang kalu tido pelbagai gaya...aku selalunya geram dan pergi usik-usik dia..sampai dia takleh tido...hehe

Anonymous said...

ayu neh dah kawin ke belum?ke sama mcm owner dia gak???

ezza erisa said...

ayu membuat keputusan untuk single seumur hidup...kekeke

MizZ_AnN said...

salam perkenalan...comel kucing u...nama pon comel.."ayu" mmg cute telatah si bebulu ni...hkhikhik..