Friday, September 28, 2007

Blog Aku Blog Rogol?

Sesekali melihat tracking system dan melihat apa keyword orang yang membawa kepada blog aku terasa terhibur pun ada. Kelakar. Dan sesekali pelik. Bulan bulan puasa pun keyword bukan bukan yang keluar.

Insaflah, merdeka dah lepas. Belum merdeka ke lagi minda kita dari bahan - bahan lucah? Aku ingat zaman orang jakun dengan internet dengan melayari porno site dah habis. Baik layan youtube..ada juga faedah. Nah tontonilah sedutan iklan khidmat masyarakat Proton. Kelakar habis. Tapi tak pasti samada keluar tv atau tidak.



Image Hosted by ImageShack.us


Fuh...blog ni berada di muka surat pertama.

Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

nida said...

hehe dasat...rating no. 4 tu :D

Lisa said...

lol apa kejadah time bulan pose ni org tu p search benda tu kat google..

Aizam said...

sah tak puasa.. he he..

ezza erisa said...

hahaha ... manusia ni pelbagai ragam. :D