Tuesday, July 10, 2007

JOKE FOR TODAY PART 1

Semasa aku surfing, diving internet di waktu lunch hour aku, aku terpergi ke satu website sharing funny pictures. Nah...mahu di sharekan sama kawan kawan yang lain pulak...I love jokes. make my day bright and shine. ;)

1. Macammana gossip boleh tersebar di pejabat? Ini satu contohnya:
Image Hosted by ImageShack.us


2. Reserved parking untuk orang mabuk!
Image Hosted by ImageShack.us


3. Monalisa zaman kecik-kecik dulu..
Image Hosted by ImageShack.us


4. Cara marahkan jiran tetangga, hias pokok anda!
Image Hosted by ImageShack.us


5. Kebodohan Melampau...Soalan No 1 untuk 'Who want to be a millionaire' Kalau sapa tahu format rancangan ni, diberikan tiga talian hayat. Tanya penonton di Studio, Telefon Sorang Kawan, Or Pilihan 50-50. Aku agak yang ni dia amik pilihan 50-50, tu pun jawab salah lagik..Gilak...
Image Hosted by ImageShack.us


6. Edisi kantoi gila. Laki ni keje di twin tower. Kantoi duk lepak umah gf lain, wife dia call leh dia cakap dia kat office padahal dah masuk tv pasal twin tower kena bom..Muahaha
Image Hosted by ImageShack.us

0 comments: