Tuesday, July 10, 2007

Gol dan Gincu Musim 2 Episod 1

Image Hosted by ImageShack.us


Aku gila minat cerita yang satu ini. Sama macam aku minat filem gol dan gincu dulu. Kenapa aku minat? Pasal cerita ini realistik. Ia bukan cerita anak orang kaya bawak merc pergi kerja korporat even umur baru 20tahun.Dan bukan juga movie pasal anak orang kaya hobinye 'drift'. Walaupun drift popular sekarang TETAPI adalah babun untuk masukkan drift sebagai hobi anak orang kaya..nak lebih aksi untuk jual movie? Of course...flop flop and flop...

Musim baru G&G Kembali. Serius aku tak sabo nak tengok tapi rasa a bit frustrated masa first episode. Episod baru tak bermakna semuanya baru. Episod baru bermakna kesinambungan apa yang berlaku pada musim lepas. Contohnya One Tree Hill last season terhenti lepas Nathan tenggelam. Musim baru sambung dengan Nathan masuk hospital. Bukan start fresh from the beginning.

Oh, episode pertama G&G agak bosan. Agak tak logik dah dari episode lepas. Aku harap episode episode akan datang tidak sehambar episode satu. Nanti aku alih siaran tengok smallville gak kang!.. Hahaha

1. Ringtone Puteri, tiba tiba je dah bertukar. Telefon dah bertukar serta merta.
2. Haikal, asyik lepak dalam bilik je kat Indon. Takde budget ke nak bawak ke Indon betul? hahaha
3. Blog ayu, adeh screenshot bodo gile jer rupa blog dia. Tulis ayat pun satu baris je..ada gak yang letak comment. And funny thing..ramai lak yang layan blog dia tuh.. Adeh…
4. Surat khabar gossip tu. Taulah surat khabar murahan tapi kelakar, tak sangka mak mak datin, student2 yang begitu glemer kehidupannya terpengaruh dengan gossip murahan surat khabar murahan.

A part from that, episode satu masih menghiburkan terutama part J pergi interview. Cuma ramai member2 team futsal yang hilang. Mana pergi aa?

1 comments:

kasorrga said...

mu mmg gitu sokmo...
kalu made in Malaysia... mesti ada hak x kena...

"apa salah pakai kasut buatan gombak?"