Thursday, June 21, 2007

Birthday and Me

Sebenarnya, setiap birthday disambut dengan kek dan hadiah di office aku ni. Cuma sebab setahun adalah 10-11 kali makan kek, surprise kekadang tak menjadi. Selalunya suprisenya ialah dengan cara kata ada meeting tapi sedang birthday girl lepak nak meeting, datanglah kek dari pantry dengan lagu happy birthday. :D. Aku pulak dah lama kat sini, so kalau tiba turn aku di celebrate…ceh tak surprise langsung..Memang dah tahu gimana caranya..

Ps: Walaupun aku tak ada tarikh lahir..;)

Dari kiri, Azlini (ganti Siew Yan yang maternity leave 4 bulan), Jana, Julia (birthday girl turn 23!), Bee Yee, Selvi, unknown object, Jamuna. Janine is on business trip to Geneva and Tulika is in Boston. Audrey MC pulak dah, Wei San tukang snap this photo.


Image Hosted by ImageShack.us