Thursday, May 10, 2007

Hit 1!



Aku tak tengok Hit 1 akhir jengjengjeng ni tapi kemudian last masa Misha nak naik ambil hadiah aku tengok ada orang beriya-riya pegang kain Misha Omar nih. Anih juga.. kemudian ada orang sms aku mengkhabarkan bahawa Jac jatuh tergolek masa naik nak nyanyi. Aku ingat tukang sms tu buat lawak. Kemudian aku baca kat Astro @15. Masing masing duk kesian kat Jac jatuh

Today! Yes Today, I got the email with Jac video. Yes. Video yang dia jatuh tergolek tu. Alahai. kesian, masuk sejarah ni. Pasal jarang yang jatuh. Kalau jatuh pun idakla sampai tergolek.

Ampun Jac...wa peminat lu! Siap vote masa you kat Malaysian Idol dulu tapi menda best kenalah share-share. hihihih

Meh layannnnn....

3 comments:

zurina said...

jangan ler ketaweee
wahahaha

Wawa said...

i've been looking for this clip like forever.

thanks ezza. i lap yu.

but damn, she's so selamba eh.

ezza erisa said...

wawa, welcome..;>

ini dipanggil berkongsi maklumat... hahaha (ampun Jac!)

memang selamba..siap sound 'Janganlah Ketawa'..

hihihihih