Friday, May 18, 2007

Funny Eh..;>

Image Hosted by ImageShack.us


NOTA KEPALA: Semalam saya sudah up entry ini, tetapi disebabkan saya ini terlalu gopoh hendak pulang, ditambah dengan kebodohan saya, saya tidak dapat membezakan perkataan 'edit' dengan perkataan 'delete'. Oh..poor me...;)

On 15/5/2007 Gepren aka Deida aka Fida aka apa-apa sahajalah. Yang kenal, akan kenal. Yang tak kenal..sila gi balai (hahaha) telah mengPASTE perbualan dia dengan seseorang yang saya rasa kelakar. Sebab tu saya labelkan entry ini dibawah Funny.

Okay, sekarang saya pastekan pula disini berkongsi cerita kelakar ini...

gepren (5/15/2007 10:26:22 AM):
[10:17] makhluk a: nape jadik budak jahat skang nih?
[10:18] gepren: gapo gak/
[10:18] Meebo Message: makhluk a appears offline. Your message may not be received.
[10:20] makhluk a: takdop gapo....
[10:20] makhluk a: harap berpuas hatilah...
[10:20] makhluk a:
[10:20] gepren: mesti ada gapo2 nih
[10:20] gepren: baik oyat
[10:21] makhluk a: u know it better...
[10:21] gepren: sy tak tahu la
[10:21] gepren: kalu tak explain
[10:21] makhluk a: cakap kat kawan tu... saya ada baca blog dia sebelum dia edit...
[10:21] gepren: kwn mana plak?
[10:22] makhluk a: makin dia nak tunjuk pandai makin terserlah plak kebuduhannya...
[10:22] makhluk a: hosmet awak...
[10:22] gepren: apa plak?
[10:22] gepren: tak btol ke kitorg ckp?
[10:23] gepren: takkan kitorg nak sebelahkan pihak yg salah!


erisa (5/15/2007 10:28:08 AM): hhahaha cakap ngan dia...dia pun bodo jugak
erisa (5/15/2007 10:28:13 AM): same same
erisa (5/15/2007 10:28:20 AM): suh dia cakap ngan aku sendiri la kalu berani
erisa (5/15/2007 10:28:45 AM): ni paste kat dia
gepren (5/15/2007 10:28:55 AM):
[10:25] makhluk a: awak kenal *** tu sapa?
[10:25] makhluk a: i mean keturunan sukusakat dia?

erisa (5/15/2007 10:28:58 AM): 'aku tak kata ko bodo..ko kata aku bodo..tak ke ko yang bodo sebenarnya'
gepren (5/15/2007 10:30:13 AM):
[10:27] makhluk a: dia nak cakap dia ym saya

erisa (5/15/2007 10:30:52 AM): arh..aku takmo cakap ngan dia..dia yg duk guna org tgh kata aku bodo tu wat per
erisa (5/15/2007 10:31:33 AM): tak habis2 lagi ke isu ciput nih?
erisa (5/15/2007 10:31:43 AM): lenkali suh bawak masuk kabinet
erisa (5/15/2007 10:31:50 AM): suh menteri discus
gepren (5/15/2007 10:32:27 AM):
[10:29] makhluk a: cakap kat dia... sy mmg bodo... whole world tau... tak sangka ada org lain lagi bodo... hehe
[10:29] makhluk a: jap...

[10:33] makhluk a: nak tau sbb apa takde laki bdn nak ke awk.. sbb awk emosi
-----------------------

Okay..Ini pula adalah masa saya menceritakan apa yang kelakar dengan YM archive di atas:

[10:21] makhluk a: cakap kat kawan tu... saya ada baca blog dia sebelum dia edit...
[10:22] makhluk a: makin dia nak tunjuk pandai makin terserlah plak kebuduhannya...
erisa (5/15/2007 10:28:20 AM): suh dia cakap ngan aku sendiri la kalu berani
[10:27] makhluk a: dia nak cakap dia ym saya

Adakah anda nampak apa yang saya nampak? Muahaha, this person has no ball at the first place to say right in front of my face (or my yahoo id) that 'ezza, you are stupid'. Kenapa perlu menggunakan orang tengah? Then, bila aku pesan kepada middle person suruh orang itu cakap sendiri dengan aku, dia tiba-tiba boleh ubah ayat kepada
'dia nak cakap, dia ym saya' Hoo...Funny kan? Oh BTW this is my blog, how many times I want to edit my entry, is up to me. ;>

[10:33] makhluk a: nak tau sbb apa takde laki bdn nak ke awk.. sbb awk emosi
Ini dia tujukan untuk Deida lah kot. Pasal posting-posting deida yang emosi kat forum *** tuh. (Ok, please stop laughing, I know its damn funny but please stop..muahaha). Aku ada nak tambah perisa serbuk kari adabi dalam perencah nasi goreng aku ni. Aku tahu ada ramai orang yang berjumpa teman hidup, bertemu jodoh kerana internet.

Tak terkecuali di ***. Tapi aku amatlah meragui nawaitu awal masa mula-mula daftar *** adalah untuk mencari jodoh. Aku rasa masing-masing (makhluk a terkecuali, maybe dia memang masuk *** untuk cari jodoh sapa tau kan) masuk ke *** adalah untuk berkongsi pendapat, mencari maklumat. Nama pun discuss.net? Bukan jodoh.net? Muahaha.

Well kalau deida ada crash or pakwe budak *** pun, perlu ke dia hebahkan satu dunia? Perlu ke dia masuk public diary dan duk ber'dearie' 24 jam sehari?

FOR ME, maya is maya. Dunia maya berakhir sebaik sahaja aku shut down komputer. Apa yang aku buat dalam net berakhir serta merta bila komputer aku terputus hubungan dala,m network. Tapi ada certain people who I guess live and die in maya world cannot accept this kind of fact. They couldnot leave maya world cause they dun have any real social life. Muahahaahah...

[10:25] makhluk a: awak kenal *** tu sapa?
[10:25] makhluk a: i mean keturunan sukusakat dia?
Oh God, please save me now. I'm so scared.

OK, habis cerita lawak hari ini. You may laugh (again) now.

SEKIAN DARI SAYA YANG BODOH. MAK SURUH PERGI SEKOLAH SAYA PERGI SAWAH!

16 comments:

sukahati said...

Aahahah actually dia yg emosi.
Sbb kalo dia tak emosi.. takde la pulak dia ckp aku sebegitu.

Dia backing org belah sane sbb gf dia side sebelah sane. Cuba dia bkn gf yg side belah sane..mesti dia ckp lain kan? Muakakaka!

I don't care la suku sakat ** tu sape. Org yg mementingkan darjat je yg lebih2 psl2 suku sakat ni.. mati esok2 pon masuk kubur juge.
Berbakti kpd negara ke suku sakat dia tu? Masalahnya bila aku tau sape suku sakat dia tu.. aku tak kenal pon.. kalo ada berbakti pon.. 20 thn lps tu btol la! keskeskes! Aku ingtkan anak menteri mana!

Dia kata aku tak laku. Pelik gak kan? Setau aku join forum tu pon mmg nak berdiskusi.. bkn nye nak cari jodoh. Kalo aku nak cari jodoh.. baik la aku join web yg btol2 cari jodoh! Ngaaa!
Lainlah dia tu jejaka yg laku seantero forum tu. Kalo laku.. nape tak kawen2 je smpai skang? gaaa! ~hang jgn cabar aku la noh... selagi hang tak kawen lg.. jgn ckp org tak laku.. wekekek!~

Sori la, "makhluk A" tu mmg dah cari psl dgn aku.. aku akan make war with u laling!

Then dia cop aku sbg "jahat". Ahahaha i don't mind.. aku ngaku aku jahat. Kan?

Aku xnampak pon point nape dia ye ye je duk backing side sana padahal dia tak kenal rapat pon dgn **.. sms pon baru 2kali.. tu nak judge dia baik ek.. dah la xpenah jmpa.. so funny mah.. nak judge dia baik bak malaikat.. kihkihkih!

Ye lah.. aku kan jahat mcm evil.. ahahah! [pity me sbb my new blog tak buleh buh nama evil sbb nnti kena blok lg.. wakakka].

Sudah la org2 side sane. Open ur mind lah! Ko dpt apa duk backing **.. dpt duit ekkkkkk? Kalo aku backing ** lps tu dia nak bg aku duit.. aku nak backing side sane gak ah. Tp aku nak tnya.. duit tu halal ke haram.. kalo duit haram aku jd penentang kamu je la.. hihi!

Panjang nye aku komen kan?
Tp dlm komen2 aku ni aku ada menghasut ke? Xde kan kan kan? Hahhahah!

~deida yg jahat!~

Chester said...

Owh sangat kelakar la. Emo dalam bdn pasai tu takdak org lelaki nak?

Hahahaha. Kalau lelaki hampeh, tak nak pun tak pa la kan mekda? Apa dia ingat orang masuk bdn nak carik jodoh ke? Pastu kalau mekda ada bofren kat bdn pon perlu ke dia nak kecoh-kecoh setakat nak bagitau ada lelaki nak kat mekda dalam forum? Bosan betul la aku spekulasi-spekulasi ni.

Pastu tak pasal-pasal nak kata orang bodoh. Nak bagitau orang bodoh pun nak pakai orang tengah?

Hahahahah

Chester said...

Pastu nak kena takut hapa sapa suku sakat *** tuh? Suku sakat orang lain tak nak takut? Tak habis main-main ugut orang pakai pangkat la, status la, polis la, saman la, WTF? This is 2007, bukannya zaman 70-an. Jangan la nak expect orang respek pada keturunan atau suku-sakat. Respect has to be earned. Show some intelligence, show some talent, show some skills, show anything that worth to be mentioned or to root for. Kalau setakat 'respek la aku pasal suku-sakat aku power', boleh la, boleh la blah.

Hasta. :)

ezza erisa said...

Pst...topik ni bukan pasal pentadbir or pengendali yang mana-mana penah terasa sebelum ni....korang jangan duk terasa erkk perasan entry ni untuk korang ya... muahahaha

Ini pasal cerekarama YM...muahahaha

Caution:
Hit me, myfriend or person I love may cause you in deep shame trouble. If you dun dare to accept my crazy revenge style, then please dun play fire and mess up with me.

oh btw..i'm stupid, evil and mad.. because if I not..this probably never work..

sukahati said...

Ahahaha yup chester.. kalo nak ckp kat org dia tak suke tu bodoh.. ckp la snd kan? Ingt ni mcm space cari jodoh ke guna org tgh? muahahaha!

Tu lah.. suku sakat dia tu sape? Kalo dia nak bg 1jutaaa nak suh kita tutup mulut nak juge kita diam lps ni.. wahahhaha! Masalahnya suku sakat dia tu apa lah sgt kan?

Ginilah utk "makhluk A".. memandangkan kitorg takde cari psl dgn lu.. lu senyap sudah la ye? Gua xmo kwn dgn lu lagik2! Lu nak kata gua emo ke emoticon ke, elmo ke, almond london ke.. itu hak lu. Gua xde kacau idup lu pon b4 ni ok? Silap besar la lu cari psl dgn gua!
Ikut ayat lu.. lu mmg hina gua la sbb lu ckp gua tak laku. Amik cermin & cermin diri snd dulu blh? Kalo lu tu sangaattttlah baik............. [don't make me tell everything about ur black history lah]. Gua dah anti sama lu. Lu pegi la jg awek lu tuh.. lu jgn sebok2 ok? Huh~

Heee aku tgh mare.. naseb aaa! Sape suh hina aku.. aku blh hina ko lebih teruk dari ko hina aku. Aku saman malu karang! Tp aku tak aa ugut2 mcm org belah sane.. wakakkaka!

ezza erisa said...

Lu nak kata gua emo ke emoticon ke, elmo ke, almond london ke..

tart nenas ada?
order satu bekas...muahaha..

sukahati said...

Ade tart nenas.. nak wape kilo? muehehe!

cik bintang said...

kenapakah soal kecil diperbesarkan, hal pompuan pulak tu.. tak payah la org lelaki pun jadik pompuan.. x gentleman la lelaki laser-laserkan pompuan.. apara..

Adreen said...

oh gilee
haha fuckin' coward
saket perot aku gelak
wahahahaa
terhibur aku dgn aksi sarkis manusia2 bangang dalam alam maya neh wahahahaha

Anonymous said...

tumpang lalu...& tumpang gelak
muaahahhahaha

-kak na-

sukahati said...

Aahahaha i'm back!
Actually makhluk A tu cabar aku supaya paste sms dia kat sini.
Ok fine.. aku ok je.. muehehe. Ini dia:

1. Ala.. buat ssh2 je tampal ym i kat blog tu. Terharu tau, huhu! time kasih ajelah, xtau nak balas xcemana budi u tu dear.. hehe!
[jawapan aku kat sini: sama2]

2. nnti letak le plak msg2 sms i kat blog tu ye, haks! riak & glamer sungguh rasanya. Lebiu
[jawapan aku kat sini: aku lebiu ko gak.. tp sian gf ko nnti.. wakkakaka!]

3. Kalo xde angin pokok xleh goyang gak kalo ada munyet2 betina duk bergayut atas pokok tu.. awww, how symbolic [jawapan aku kat sini: ye lah.. munyet tu termasuk gf ko la kut.. wakakakak!]

4. Ekceli sy tak penah bacapun apa yg ditulis kat blog tu. MALAS& TAK AKAN BACA. Smlm pon baru ada org bgtau, sy xnak. Emosi KAWAL MINDA sy, mcm kebanyakan perempuan.. terutama masa period.. ops [jawapan aku kat sini: gf ko tak penah piyed ek? oh.. tak normal kut.. wkekekek! Tak akan baca maknanya mmg pengecut.. hihi!]

5. Juz wondering knape kamu slalu hurt & bABItkan S***A sedangkan dia neva said bad word bout u 2me & maybe 2herself.. ADA? cuba pk balik ada ke her single word or action hurts u? jus "sad" 4 an annocent. DUN MAKE BUSINESS BEING PERSONAL DEAR! [jawapan aku kat sini: suka ati aku la.. yg ko sebok2 pesal? tu gf ko.. jg la dia...akakkaka! shian korang ek?]

Actually ada lg sms2 dia.. tp mcm beruk menaip sms jek.. maleh aku nak layan kan? ahhahaha! Actually skang ni dia nak backing gf kesayang bucuk masaham bashin ikan kering gf dia tu.. ahahhaha! Aku pedulik apa dgn gf ko? Ada masalah dgn aku ke? Hahhaha aku ada kaco idup ko ke? Yup.. ur gf ada hurting me.. & sorry to say that.. once she did something to me.. selama2nya aku akan dendam.. maaf la ek jantan pengecut? haha!

Anonymous said...

pondan la rio..eh .typo error.pondan la makhluk a

Anonymous said...

ada lagik tak... paste la suma... tapi jangan edit plak! best... he's hot! :-p

adrina adi said...

coward
coward
coward
coward

muahahaha.. geli nyah! mood nan ado!

:D said...

What a loser. Idiot punya Rio. Bodo macam kambing. Coward.

sukahati said...

Uih.. dah pecah rahsia dah sape makhluk A.

Actually bnyak je sms2nya.. tp maleh aa nak taip... but dont worry mak masak kari.. saye ttp simpan sms2 makhluk A sbg memori utk anak cucu nnti.. kekeke!

But utk kak farra... i'm so sorry ek? Siyes.. bkn mintak maaf main2 tp btol2 ikhlas dari hati saye.
Ye lah b4 ni sy ckp kak farra gile kose.. huhuhu!

Sorry again kak farra.. kita ttp kwn ;-)