Thursday, May 31, 2007

Artis Malaysia Cium Mulut?

Image Hosted by ImageShack.us


Aku melayari youtube dan sekali mata aku terhentak (diulangi, terhentak) di suatu video yang amat mengejutkan. Wow! Malaysian artist! Sangat berani sekali pada masa sekarang. Seksi bukan lagi satu isu. Seksi adalah satu kemestian walaupun telah dibuktikan kalau ada bakat tapi tak seksi masih boleh laku malah jadi penyanyi no satu negara. Oh aku tidak ingin bercerita mengenai Siti Nurhaliza atau suaminya.

Aku ingin menulis berkenaan seorang pelakon yang sudah agak tua. Deanna Yusof. Setahu aku, dia seorang perempuan beragama Islam, masih bujang belum berkahwin dengan sesiapa (yang aku tahulah). Mana aku tahu kalau dia dah kahwin lari di sempadan Thailandkan?

Beliau juga pernah menjadi kebanggaan Malaysia apabila dipilih membintangi filem Anna and The King. Ok berbalik kepada cerita mengenai Deanna Yusof, beliau baru-baru ini mengejutkan industri hiburan tanah air dengan kehebatan lakonannya di Singapore. Peh…Cium mulut punya lakonan. Babak dalam youtube dibawah ini bukan ‘the only scene’. Apakah kerana dia berlakon sinetron Singapore maka dia merasakan dia tidak perlu menjaga adab, tatasusila sebagai masyarakat Malaysia? And Deanna Yusof, please jangan nak kata dia teraniaya atau ini teknik kamera. Sebab orang tahu..apa itu teknik kamera, apa itu cium paksa (ada ke cium paksa)..muahaha

Oh walaubagaimanapun, apa yang beliau lakonkan di Singapore tidaklah seteruk lakonan anak-anak muda sekarang dihadapan telefon bimbit berkamera mereka…anak-anak muda zaman sekarang lagi maju. Berlakon bukan setakat adegan cium mulut di telefon bimbit…

Syabas…

7 comments:

Adreen said...

oo sikit je tuu
aku igt comolot pastu terjun atas katil bukak2 baju ke
tu baru porno

dulu ramona rahman pun kontrobersi camni gak kan

oh biasa je aku tgk depa comolot2 neh life depan mata aku lagi wowheewooo!
whahahaha

ezza erisa said...

aku agak lepas sinetron tu..dia buatla adegan lompat2 ke atas tilam.. muahahaha

ramona teater tak silap aku.
yang ni drama lak..pehni mesti ada artis yg keluar movie lak..

tungguu.....

cik bintang said...

hawt la jugak adegan nih..
deanna yusuf ek..
dah tua kan die?

Wawa said...

dia dah tua tu sebab kena ada kontroversi sikit,

bagi up sikit
haha

ezza erisa said...

ada orang kata ni muka seiras ..bukan deanna yusof..tataula aku..tapi..instinct aku....'lapok dah alasan muka seiras ni'

hihihi

sukahati said...

Ehehehe ekceli deana yusof ni dah kawen dahhhhhh.. dgn lawyer.. ngengenge!

Tp dia mcm eja la.. xmo ngaku status!

Kaya wooo laki deana yusuf ni.. hindu tak silapnye.. huhu!

Wawa said...

oh i think i saw`them masa kat f1 sepang last year.