Friday, April 20, 2007

Forum Skima Kini Dan Selamanya

uich...sakit menda yang aku nak tulis dibawah ni..so kalau rasa tak tahan sakit..sila lah jangan sambung pembacaan anda...takut sakit jantung pulak!maklumla..orang-orang skima selalunya tak boleh menerima 'tidak'

Mod kat forum ini sungguh kelakar, aku paste bukti kekelakaran mereka kat bawah entry aku nih nanti, enough la ya. Mod pertama kata, yang boleh approve seorang sahaja, then..aku cakap...intel pentium 1..aa itu pun boleh kecik jantung? BODOH.. itupun provoke ka? korang yang konon berkuasa dah ala-ala polis cyber ni boleh tak buka minda skit. everytime buat mende baru, mesti ada yang sokong mesti ada yang bangkang. kalau nak semua orang angguk cam belalang gagak, jangan hidup kat dunia lah. Dan Mod yang sungguh2 berkuasa ni..mesti korang banyak membazirkan waktu bekerja dengan mensound orang kan? Manjang memantau forum, kerja korang tu siap ke? Ke fulltime bekerja kat forum?

Semua orang tahu zaman kegemilangan forum dah berlalu, zaman dulu siap dinner masuk majalah remaja, zaman sekarang buat dinner, kena tunda? Kenapa? Kenapa pula ramai ahli-ahli lama yang lari tak masuk-masuk forum? Kenapa dulu geng geng hafnie etc lari mtusempoi? Oh..lupa...ada la seorang ni...kaki clubbing, pakai rantai etc..pergi gath forum..apa korang so called mod buat dengan dia? Siap keji perli etc...Macam tu tak apa pulak. Aku tengok mamat tu ok je..eh aku siap berkumpul dengan budak budak yang lari dari forum ini. Dari sini banyak benor cerita buruk kedengaran..hahaha percayalah waktu forum tutup sebab kewangan, aku memang nak gelak terguling. What you give you get it back kan???

Oh dan kisah bebaru ni pasal aku dan deida dihalau dari forum adalah kerana menda yang simple. lawakkan? dahla quote posting bini orang pun boleh jadi isu ada scandal? Bodo ke babun? Pakai spek tebal tak kenal dunia ke? Oh..Aku memang cakap siang-siang, aku suka benda free. aku tak berapa bodo lagi nak bayar RM120 setahun nak main forum. perlu diingat, kereta aku punya roadtax only cost me RM20.00 per year. Oh sekali lagi...ari tu seingat aku, ada orang dalam forum suh proof kalau ada forum lain yang ada umat berpuluh2 ribu dan tak minta yuran dari forumner di Malaysia. well open your small eyes big big one lah. You can easily found one. Oh lupa pasal forum tu nak maki hamun, nak mencarut nak sumpah seranah orang selamba, korang takkan joint punyalah, iyelah..golongan skima..

So kalau aku cakap taknak joint trial, did my statement offense someone? I voice my stand so what? Korang tak boleh nak paksa semua orang setuju dengan pemikiran kamu. Tak kiralah korang buat keahlian premium untuk tampung server etc...mana proofnya? Berapa belanja maintenance server. Oh aku ni bukanla bijak sangat bab-bab maintenance ni...bodo je...tapi liquidity kena la proof dulu. Mana jaminan yang duit yang salur masuk terus ke akaun peribadi dia, akan digunakan untuk server maintenance???

Oh aku layan TnC ahli premium (bagi yang lemau, TnC terms and conditions..terma dan syarat) amatlah one side benefit. Aku tak nampak benefit user pun, oh tapi kalau dah bodo in first place subsribe, apalah dorang nampak pasal TnC yang one side benefit ni kan? Semua nya menguntungkan owner. Kalau ahli dah bayar RM120.00 tapi kena banned, no refundable. Jadi ahli premium takat nak avatar besar, unlimited inbox (ee..korang ni tak reti ke delete msg lama), signature bergambar ( hohoh kat forum lain ko sumbat kereta besar gedabak as your avatar pun no hal)..korang carilah forum mana. Memula kaji balikla..pasal apa orang tak mengiklan. Pasal syarat yang 40 tuh..apa kata cari idea cukupkan seratus..mesti ramai pengiklan tabik...Flame tak boleh..mod flame boleh pulak? aku cuma tulis 'aku tengok ada sorang je kat ruangan chat' aa tiba2 aku kena maki? Ko bodo ke apa? so called mod? ...Ayat aku memang best kat sini, pasal aku tak boleh membestkan ayat aku kat forum. Yang ganas, yang brutal mod je..ahli takleh flame..kalau ada orang provoke ko pun jangan reply..kena berlari nangis gi ngadu kat mod masuk dalam baju mod...cam takde telur sendiri nak gaduh...dan apa tindakan mod, amaran, ban.kalau kita flame mod..dia leh maki kita cukup2 wo..kita takleh reply kena balik ngadu kat mak kat kampung...

Korang kutuk orang boleh, orang kutuk ko takleh...kalau rasa tak sedap dikutuk, janganla nak flame2 orang..akai letak kat lutut kan?

Oh dan masa aku taip mende ni ada orang tak cukup berani jadi takbernama reply kat posting aku pasal keahlian ekslusif cakap tu forum dorang, ikut suka dorang nak buat apa. hey..its not a private forum..for god sake..its public forum. Kalau company awam pun kena dengar cakap pemegang saham?

Eh ada mod cakap as per gambar2 dibawah, ada user siap pm2 mod terganggu ngan apa yang aku posting and deida posting? User tu pun pakai spek tebal 15inch ke? Lenkali buat forum dalam gua...baru takde orang kata 'tidak'

Sebarang nama yang digunakan tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati

SILA CLICK GAMBAR DIBAWAH UNTUK GAMBAR YANG LEBIH BESAR














46 comments:

deida said...

ekekekek bagus la mu ni ezza.
Mmg la.. kalo geng2 mod dia duk bakar org situ sini buleh.. kita ahli bodho2 ni tak buleh plak bakar.. apa kes?

Konon2 bnyak nye lah benefit yg kita dpt kalo jd ahli berbayar.. nak muntah kaler warna warni aku dibueknya.. huwekkkkk.. loya weh aku.

Aku duk join forum "yg paling havoc tu" pon tak penah kena bayaran @ tak de rules yg gile babeng banyaknya mcm forum skima ni. Kalo ada pon setakat 3 4rules tu je.. wakakak!
Lps tu ko nak maki hamun ke, nak kutuk ke, nak off topic sampai 1000pages pon.. suke ati aku lah.. xde sape nak sound & kena ban!
Dgn mod2 sekali off topic.. wakakaka!

Mod forum2 skima ni terdiri dari konco2 nya sajaja lah. Anak banak dia.. hikhik!

Lps tu kan.. aktiviti gath dia.. wakakak gilo kelakar yg amat! Nak jmpa geng2 dlm tu juz utk minum2 3 4org pon perlu mintak kebenaran Mod. Wahahah whut the fuckkkkk?
Kalo gath 4org.. kena bwk banner ek? Eii funny la.. mcm kat sarkas.

Lama2 aku kat forum tu makin jelik dgn perangai2 mod nya. Gila kuasa lak tu! Ahli behsa aku tak kecah la kan!

Aku menyatakan apa yg aku rasa dr dasar hati aku seikhlas mungkin pon disound. wahahah bodho aa... kalo tegur sikit dah nak mendidih.. apahal kwn? kahakhaka!

Apa lg aku nak komen eh? nnti la aku gi cari idea2 lain.. nnti aku nak tepek gak aa kat blog aku.. hahaha!

aku kena ban pon tak kecah.. aku mmg dah masuk 1forum ni yg sgt best [xmo sebut forum apa sbb forum skima ni mmg anti dgn forum ni].

Akhir kata dari aku.. fuck all the skima forum moderators!

ezza erisa said...

aku suruh kawan-kawan aku baca yang aku print screen flame tu..yang nampak belah dorang je flame...kita rileks je..bodo aa terutama mod aktiviti tu dah betul ada sekor je dalam ruang chat tu...nak kata apa lagik...aku cuma cakapkan..everyone have access to it. just click 'senarai ahli online' je..salah ke aku tulis kat situ?

stupid.idiot.moron.

deida said...

Ezza,
ahaah tu le psl....
yg sah2 jelas real & lg nyata yg mod tu ckp "elok la keluar...
dah tak reti cari pintu keluar yer?
hahar.. we'll show you"
Lps tu siap ckp "i don't need any answer"

Itu bkn flame ke namanya?
Ke menyimbah air?
Kalo kita ahli biasa.. sah2 kena sound.. kalo dia.. xde sape plak nak sound! It's unfair maa!
Dia xneed any answer tu takut org kutuk dia kut.. wahahaha biasak aa org takut dgn byg2 snd.. wakakak!

Fuck u again forum BINCANG DOT DOT DOT!

Adreen said...

wahahahaha
oii ape tetibe masuk nama aku neh

ezza erisa said...

hahaha...aku cuma paste gambar je..tak tulis nama..hahaha...pehtu aku cakap processor pentium..itu kira flame?.hahaha

ezza erisa said...

adreen one more; i have nothing against you..kekeke

obiwan said...

Good grief, I pity Ezza and Deida. You're harmless! Yet you got banned.

Lucky I'm retired from being a mod ;)

Things are just so weird lately.

nabora said...

astaghfirullahal azim.. macam-macam name calling keluar kat sini..
tak sangka plak aku camni perangainya..
[i]imagine how a forum can make someone an extreme devotee.. woww...[/i]

hi ezza, tumpang lalu yer tuan punya blog...

err.. agak-agak, aku komen kat sini ni, kena ban jugak ke kat sana nanti..?

Anonymous said...

astaghfirullahal'azim.pki tudung tu wajib di mana2 apabila ada yg bukan muhrim.bukan setakat masa nak ziarah jenazah saja.astaghfirullahalazim.

penyamar nabyha said...

terima kasih zabuza coz menjelaskan. memang aku menyamar.

aku nak mintak maaf banyak-banyak.

aku memang tak berapa suka dengan nabyha ni.

dia ban aku atas sebab yang tak adil.

aku mintak maaf.

apa yang aku reply sepanjang aku menyamar sebagai nabyha, macam tu lah lebih kurang sikap dia yang aku kena.

dan lebih terul lagi, banyak lagi. aku cukup sakit hati.

aku mintak maaf.

penyamar nabyha said...

mintak maaf sebab aku menyamar sebagai nabyha

strangecharm said...

wow, what an interesting plot.

warga tua sampah masyarakat said...

macik ezza.oo.baru berapa ari aku dok masuk blog mu udoh penuh komen membina..
hahahahahahahha
deary dok masuk ko?

izan ex-BDNers said...

aku taknak masuk belah sapa2.

dah la tu.. jadi fitnah kang pulak
korang semua ni sama jer.. kenyang la perut tu ngutuk sesama sendiri kan.

Ezza, I suggest you to stop this.
kang ko pun dapat tempias, blog ko ni jadi tempat kutuk2 maki2 saling fitnah memfitnah.

guys, nobody knows the exact truth, so i suggest everybody stop this nonsense.
and stop pretending you're better than everybody next to you.

lagi sekali aku emphasize, aku tak masuk belah saper2.
tapi ni dah melampau nie... seronok kan makan daging sedara sendiri, kenyang la perut tu kot.. kalau tak saling mintak maaf aku taktau la.

tumpang simpati said...

ni sapa lak izan satu nih? kalau tak tau apa2, jgn menyampok.

and stop pretending you're better than everybody next to you.

Hello, dgn masok sini dan cakap benda tu, that's what exactly you are doing. Pretending like you're better than everybody next to you.

Kalau takut terbakar jgn main api. Shoo! Shoo! :D

ahli 2002 said...

heh.warga tua teras masyarakat.seronok tgk warga tua bermain api kat sini.kami warga muda tgk je kat tep.owh.camni rupanya berforum.hahaha.tak ku jangka user2 bdn yang dulu agak berprotokol terus bertukar rupa menjadi ganas lagi bitchy disini.hahaha.sekadar mencurah minyak kasi flame lagi panas oi.best2.kalau la si C-fu tu still around.mesti layan lagi benda2 ni.

Anonymous said...

i miss cfu

ezza erisa said...

hihihih..hari ni ada orang save html forum bangang.net tuk aku baca..thanks..million thanks... makin banyak peraturan mengarut!..

awal2 dulu kata BiDaaH hanya untuk ahli yang hendak, ahli free masih seperti biasa..tiba2 sahaja rules leh diubah pakai bulu ketiak ahli #2 dan geng2nya kepada:
#no avatar,
#no edit posting
#no html posting mean ada satu color dan tak ada bold, tak ada underline, italic etc
#no posting gambar or hotlink yang lain.
#5 posting per day for free user?

hahahaha hahahaha hahahaha berapa banyak boleh jimat duit server ni? aku rasa banyak pasal org akan berlari2 ke tempat yg boleh posting unlimited without paying extra money..

yang aku heran dalam beratus rules tu takda pulak rules yang kata 'tak boleh bashing orang lain punya agama, kaum etc'

and did you ADMIN aka #2, and mod2 sekian tahu...bahawa mengikut Akta Perbankan dan Kewangan 1989, Mengambil Deposit dari Orang Awam Tanpa Lesen boleh Didakwa dan Didenda sehingga RM10juta?

good luck playing with rules when the time reach you!

Observer said...

#no edit posting
#no html posting mean ada satu color dan tak ada bold, tak ada underline, italic etc
#no posting gambar or hotlink yang lain.
#5 posting per day for free user?

- semua ni mana ada dijadikan rules. Yg tulis ni, seorng forumer yg nak perli BDN.

ezza erisa said...

observer,

yeah you right, thanks four your clarification..;>

biasalah aku tak jengah dah tempat yang menyakitkan hati...berita dari kutub utara je datang tiup2..kikiki

pembenci BDN said...

BDN sucks!

Palie said...

Yang lorek itu kendi, Yang Merah itu Saga.Yang Cantik itu budi, yang indah itu bahasa.

Peace ye alll... Y'__'Y

Anonymous said...

gile best, paste la kat BDN wei

Anonymous said...

paste kat BDN kejap lagi kena ban. hahaha

ezza erisa said...

ad dakwah:
rajin ko berdakwah..sayangnya tak kena tempat...kekekeke

ezza erisa said...

tak kisahla addakwah..
this blog have no rules...

everybody is responsible for what they posted... :D

kawan ezza said...

erm, tak patut.. tak patut... mereka nie mmg tak patut.. bersabarlah ezza...








-btw... i miss c-fu too.. :">

dingin said...

saya ali

saya dah lama kene ban

dan tak tau pulak hal ini terjadi.

sy tetiba rasa gembaira

muahahaha

Lucah 007 said...

kentut sikit bdn.. "prottt!" hahaha

Anonymous said...

Watch Gossip Girl Online For Free - Gossip Girl Streaming Online

[CENTER][URL="http://www.gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com"][IMG]http://www.youronlinemovies.net/includes/public/images/movies/gossip-girl.png[/IMG][/URL]

Hi [B]Upper East Siders[/B]!
Come And Welcome to my website: [B][URL="http://gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com"][B]Gossip Girl[/B][/URL][/B]
Whether you’re a Hampton Baby, Central Park [B]Prada[/B] gal, or you even dwell in *[B]gasp[/B]* Brooklyn, [I]this site is for you.[/I]
Why? The answer’s easier than deciding [B]what to wear[/B] tomorrow to school.
[B]Because [/B]my website has [B]all [/B]the latest [B]gossip[/B] about [B]Serena[/B], [B]Blair, Dan [/B]and the other poor little rich kids on the Upper East Side.


[/CENTER]

Anonymous said...

All About blogging, when it comes to tips and tricks you will find them here, themes, plugins how to make money,all here

[URL="http://blogsblog.info"]blog[/URL]

Anonymous said...

Its nice to be a member here [url=http://gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com] :) [/url]

Anonymous said...

[URL="http://googleblogonline.info"]get more traffic[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://alwayspromoting.info/o"] add your site[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://adsensenow.info"] top search engine ranking[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://addurlsite.info"] add website[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://addsitepro.info"]website promotion tips[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://addurlonline.info"] promote[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://addsitepro.info"]websites tips[/URL]

Anonymous said...

[URL="http://trafficblog.info"]free website traffic[/URL]

Anonymous said...

[b]All of these girls are online now! just click on your favourite to go to their cam![/b]

[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/1.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/2.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/3.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/4.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/5.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/6.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/7.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/8.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/9.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/10.jpg[/img][/url]

this will keep updating with the latest girls!

Anonymous said...

[b]All of these girls are online now! just click on your favourite to go to their cam![/b]

[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/1.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/2.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/3.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/4.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/5.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/6.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/7.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/8.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/9.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/10.jpg[/img][/url]

this will keep updating with the latest girls!

Anonymous said...

[URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/][IMG]http://www.watch-onetreehill-online.info/watch-one-tree-hill-online.jpg[/IMG][/URL]

[B][URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]Watch One Tree Hill online[/URL] seoson 7 and all old season with a High Quality online for free.[/B]

[B]Watch-onetreehill-online.info[/B] offers a [URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]One Tree Hill online streaming[/URL] for the most famous tv show in USA.

Select your episode and watch it with a [COLOR=Red]very high quality[/COLOR] now and discuses about the episodes with other OTH fans all around the world from USA from Russian from Indonesia and share your thought about the episode and how to improve the show more how damn simple is that???

[COLOR=Magenta]Episodes updated every week votes for the best episode updated too[/COLOR]
[COLOR=Magenta]Current Episode 15 :)[/COLOR]

OTH Fan
[URL=http://www.anqam.com/anqam-12013.html]سكس[/URL]

Anonymous said...

[URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/][IMG]http://www.watch-onetreehill-online.info/watch-one-tree-hill-online.jpg[/IMG][/URL]

[B][URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]Watch One Tree Hill online[/URL] seoson 7 and all old season with a High Quality online for free.[/B]

[B]Watch-onetreehill-online.info[/B] offers a [URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]One Tree Hill online streaming[/URL] for the most famous tv show in USA.

Select your episode and watch it with a [COLOR=Red]very high quality[/COLOR] now and discuses about the episodes with other OTH fans all around the world from USA from Russian from Indonesia and share your thought about the episode and how to improve the show more how damn simple is that???

[COLOR=Magenta]Episodes updated every week votes for the best episode updated too[/COLOR]
[COLOR=Magenta]Current Episode 15 :)[/COLOR]

OTH Fan
[URL=http://www.anqam.com/anqam-12013.html]سكس[/URL]

Anonymous said...

Just wanted to nip in after joining and give a quick hello to all the folks on the board. Look forward to reading

the topics here!

[url=http://blogs.internet4doctors.com/dir/dementia-caregivers/]Dementia Caregivers[/url]

Anonymous said...

Chuyen cung cap xe tai, oto tai, xe tai huyndai
[u url=http://ototai.com]Oto Tai[/u]
[u url=http://xetainho.com]xe tai nho[/u]
[u url=http://xetaihanquoc.com]xe tai han quoc[/u]
[u url=http://xetainhe.com]xe tai nhe[/u]
[u url=http://xetaitruonghai.com]xe tai truong hai[/u]
[u url=http://muabanotocu.net]Mua Ban Oto Cu[/u]
[u url=http://muaxeoto.com]Mua xe oto[/u]
[u url=http://muaxetai.com]Mua xe tai[/u]
http://ototai.com