Thursday, March 08, 2007

A stupid women in green Iswara

Ditujukan kepada seorang perempuan BANGANG yang memandu proton iswara pagi tadi (kira kira pukul 9pagi, 8march 2007 hari wanita sedunia ini dicemari oleh seorang wanita yang amat bangang ini) di jalan Raja Abdul Aziz menghala masuk ke Jalan Semarak dipersimpangan jalan Raja Abdul Aziz, Jalan Semarak, Jalan Tun Razak

Aku dari Jalan Semarak, nak membelok ke Jalan Tun Razak kea rah PWTC. Tengah menunggu lampu hijau dibahagian aku. Iswara ini dari Jalan Sultan Abdul Aziz nak ke semarak. Laluan dia dah bertukar warna merah. Dan orang dari Jalan Tun Razak (dari arah PWTC) telah mula bergerak. Motor2 semua dah bergerak. Tiba-tiba dia dengan penuh bangang tak berhenti dan meneruskan perjalanan menyeberangi jalan yang penuh dengan motor dah jalan tu. Motor terpaksa mengelak dan memberi jalan untuk perempuan bangang ini. Ada yang sepak body kereta, ada yang hon kuat gila.



Aku yang masih lagi menunggu lampu hijau ni..sempat tengok sewaktu dia selisih dengan kereta aku. Dia sambil menjeling rear view mirror…dan sambil tersengih. SENGIH TO HER STUPIDITY agaknya. Hampir bunuh orang dengan aksi bodoh dia. Kalaulah traffic light baru jadi merah boleh lagi dimaafkan. Ini orang belah lain dah start gerak..dia masih lagi cekal hati nak seberang jalan yang tentu-tentu salah dia.



FOR YOU STUPID WOMEN IN ISWARA..SHAME ON YOU
!!

Orang macam kau, membuatkan semua pemandu wanita di terjemahkan sebagai silambam dijalan raya.

What ‘stop on red’ mean to you? And did ‘do not beat traffic light’ mean anything to you? Of course not, because you so stupid to understand why they make such an advertisement.

0 comments: