Monday, January 29, 2007

Epic Movie

Epic Movie adalah filem seangkatan dengan filem-filem lain seperti Date Movie dan Scary Movie. Iaitu gabungan dari kisah filem-filem lain disatukan menjadi satu filem yang kelakar yang tak tercapai akal fikiran normal.


Sapa-sapa yang gemar hiburan sempoi tak fikir logik, go for it. setakat nak enjoy lepak dalam movie, this is the right movie for you guys! Paling byk kisahnya pasal Gnarnia la. With silent G.

In the end rupanya ke empat-empat anak yatim tu adik beradik which is kindda funny sebab sorang kulit putih, sorang kulit itam, sorang India sorang lagi tataula..Mmg kelakar sih..


Sebenarnya aku heran, macammana filem ini diletak bawah klasifikasi U sedangkan banyak adegan yg agak daring, boobs and butt everywhere. Patut letak 18SG sebagaimana Scary Movie 4.


Macam Seed of darkness tu, 18PL tapi tak serampun. Erm.orang yang tukang klasifikasikan movie ni..ikut sedap jantung dia sahajakah?
Photobucket - Video and Image Hosting

0 comments: